Pengedar Shaklee Sungai Buloh

10 April 2017

Pengedar Shaklee Sg.Buloh : Vitamin C dan Pelbagai testimoni

ASSALAMUALAIKUM

Lama wawa tak update blog ni. Banyak urusan semua nya di FB, hehe. Alhamdulillah rezeki dengan shaklee masih tak putus-putus. masih merasa setiap bulan bonus. syukur sangat.


So dah terlanjur update harini, weekend haritu COD vitamin C dan ostematrix. Tapi harini lebih kepada nak cerita pengalaman sendiri dengan Vitamin C shaklee yang ohsem ni!

Wawa consume set shaklee ni sejak 2012 lepas deliver anak yang sulung, masa tu makan shaklee ZERO knowledge. pakai telan je tanpa tahu setiap fungsi nya. full set penyusuan lagi tau. hehehe. so bila dah tau baru lah nak belek betul2. apa yang wa dapat rasa kesan paling besar bila consume vitamin C adalah kesan pada kulit. 


Wawa ni jenis kulit kusam, memang ketara sangat. bila sambil lewa jaga muka memang nampak sangat kusam, hitam dan kering. kadang rasa malu tengok muka sendiri. hehehehe. Berbotol - botol dah consume vitamin C   setiap kali habis sebotol tu memang excited nak bukak botol baru.

Vitamin C shaklee sangat membantu mencantikkan kulit. bukan lah bagi putih gebu dalam masa 7 hari, BIG NO, tapi membantu sangat mengurangkan kulit kusam so maksudnya kulit muka bertambah sihat, no more dry patch dan kulit muka semakin sekata.

Dan sudah tentu lah bukan bergantung pada vitamin C semata-mata, kita orang perempuan kulit senang rosak. Hormon perempuan tak menentu kan, so wawa consume sekali GLA shaklee. untuk penjagaan luaran wa guna Nutriwhite Shkalee.

So, jom tengok beberapa pengguna yang mengamalkan shaklee untuk penjagaan kulit dan mereka semua ni berpuas hati dengan hasil nya walaupun menunggu lama untuk dapatkan hasil yang terbaik tu. Yang penting SIHAT DAN SELAMAT .






Pengedar Shaklee Sg.Buloh

..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..

Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh terus whatsapp saya pada nombor diatas ye.

03 November 2016

Hantaran Kahwin Shaklee

ASSALAMUALAIKUM




❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ .
YANG PALING EXCITED KU NAK CERITA
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ .

Untuk semua bakal pengantin yang bakal melangsungkan perkahwinan pada musim cuti sekolah ini..!!

Set Skin Care Shaklee serendah Rm 350 ditawarkan untuk semua yang berminat.

Skin care terdiri daripada :-
πŸ€ Cleanser .
πŸ€ Make-up Remover
πŸ€ Softener/Toner

Didatangkan dalam kotak yang menarik. Tambahan produk boleh dirunding :)

Whatsapp saya untuk tempahan dan pembelian.


****************************************************

..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..

Pengedar Shaklee Sg.Buloh

Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff 

Pengedar Shaklee Sg.Buloh : Alfalfa Shaklee Murah

ASSALAMUALAIKUM



πŸ€ KHASIAT ALFALFAπŸ€ .

🐞 Tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
🐞 Melegakan sakit sendi dan belakang.
🐞 Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
🐞 Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (alfalfa Shaklee .
🐞 mengandungi minyak Peppermint)
🐞 Memberi kelegaan semasa haid.
🐞 Merawat arthitis
🐞 Bagus untuk elergi dan ekzema
🐞 Merawat asma
🐞 Mencuci usus bagi membuang toksik
🐞 Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan dalam buah pinggang
🐞 Meneutralkan asid dalam badan
🐞 Merawat masalah keputihan pada wanita
🐞 Membesar dan menegangkan payudara
🐞 Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
🐞 Memulihkan urat selepas bersalin
🐞 Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
🐞 Meningkatkan stamina seorang suami
🐞 Melegakan sembelit

Harga Sebotol
Small : Rm 56.98
Big : Rm 103.35

Hubungi saya untuk mendapatkan Alfalfa complex pada harga yang terlajak runtuh sepanjang november ini!!!

****************************************************

..::Pengedar Shaklee Sg.Buloh::..
Pengedar Shaklee Sg.Buloh
Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...